WebCijfers SEO

SEO Scan - Scan gratis uw website

Ontdek hoe kunt verbeteren om beter gevonden te worden

Verbeter uw online vinbaarheid met de SEO Scan

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en zorgt voor een betere vindbaarheid in Google. De scan laat zien hoe een zoekmachine uw site beoordeelt en hoe uw online posities kunt verbeteren. De online WebCijfers SEO scan is de eerste stap in uw zoekkmachine optimalisatie process. Wij geven u een duidelijk, snel en eerlijk overzicht over de zoekmachine optimalisatie van uw website.

Verbeter uw zoekmachine marketing met de WebCijfers SEO Scan

Een goed vindbare website begint met een goede SEO. SEO staat voor Search Enginge Optimalisation ofwel Zoekmachine Optimalisatie. Zoekmachines bekijken heel veel facetten van een website, veel meer dan je zelf zou bekijken. Wanneer je weet waar zoekmachines naar kijken kun je deze informatie gebruiken om beter gevonden te worden in Google.

  • On-page SEO: is jouw pagina relavant voor jouw zoekwoorden en snapt google de inhoud?
  • Zoekmachine presentatie: hoe goed ziet jouw pagina er uit in de zoekmachine resultaten. Willen bezoekers op jouw link klikken?
  • Mobiele bruikbaarheid: Meer bezoekers bekijken een websitesite op een mobiel apparaat dan op een desktop. Is jouw pagina geschikt voor mobiel, gebruik je de juiste technieken
  • Technische instellingen: de techniek achter een website is vaak een verborgen troef. Staan alle instellingen goed, dan is Google beter in staat jouw website te analyseren.

Los de knelpunten op en wordt beter vindbaar

De oplossing voor een beter vindbare website ligt dus binnen handbereik. Kijk naar alle online facetten die belangrijk zijn voor Google en uw website.

Wat is het verschil tussen de Webcijfers SEO scan en andere SEO tools

Er zijn tegenwoordig heel veel SEO scan tools online te vinden die u helpen uw vindbaarheid te verbeteren. Enkele goeden zijn de Woorank, screaming frog en natuurlijk de WebCijfers SEO scan. Veel online seo scans zijn 'ingekocht' via een derde partij en zijn vooral gericht om jou over te halen zo snel mogelijk een SEO pakket af te nemen bij deze website. Een slechte SEO scan herken je in onze ogen aan de gegeven informatie. Een goede SEO scan geeft volledige informatie, is duidelijk over de gegeven scores en biedt kansen om te verbeteren en oplossingen aan.

Scan uw website met de gratis SEO Scan van WebCijfers

WebCijfers kijkt naar alle belangrijke punten die er voor zorgen dat uw website hoog in Google komt te staan. Per punt leggen wij haarfijn uit wat u kunt doen om deze te verbeteren en beter gevonden te worden. Vul dus uw website in bij onze gratis online seo scan en kijk hoe uw website ook beter gevonden kunt worden.Want uw website online verbteren dat doet u met webcijfers.

Enkele van onze klanten

Onze partners

De WebCijfers community

Voor vragen over zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing en onze cloud software kunt u terecht in ons forum.

M

Links in blogposts

door Meta op 10-10-16
27 0
E

Site wide links en footer links

door Elise op 09-10-16
21 0

Dit weten we nu over penguin 4.0

door Arjen - WebCijfers op 08-10-16
61 1
R

De invloed van social media op SEO

door Robbert op 08-10-16
15 1
v

Nieuwe SEO Factoren?

door van Dale op 08-10-16
10 1
v

Wat is de perfecte keyword dichtheid?

door van Dale op 08-10-16
17 1
wenbiq mijngereedschapskist leadbuilders krl media seo consultant brandfirm seo goeiezaak doublesmart online marketing bsetmedia begreat